| Magyarország

Relaxálj csoda akvárium mellett


Magyarországon is egyre nagyobb teret hódít a tengeri akvarisztika. Célunk az, hogy  tökéletesen működő biológiai rendszereket alkossunk, melyek a természet egyik legszebb és legmozgalmasabb közösségét, a korallszirtek világát teremtik meg az otthonokba!

carolina4Wilmintonfrontright

Hogy sikeres legyél tengeri akváriumok terén, természetesen vannak alapok amiket el kell sajátítanod ahhoz, hogy elkerülhesd a baleseteket. Valójában nem bonyolult az egész, csak azokat az elméleti dolgokat amiket megtanultál, át kell ültetned a gyakorlatba! Hinned kell magadban, ha pl. kedvet kaptál egy másik tengeri akvárium láttán, biztosan sikerülni fog valóra váltani álmaid akváriumát!

doorway aquarium

HALAS vagy SZIRTES akváriumot készítesz! Mi a különbség!? A halasban nincsenek élő korallok, kevés vagy egyáltalán nincs élőkő bennük! Helyettük a dekorációt a nem élő kövek, kagylók, “száraz”, mesterséges vagy szintetikus korallok alkotják. A szirtes akvárium mind azt foglalja magába ami a “halassal” ellentétes (kevés hal): élőköveket, korallokat, homokot, héjas állatokat és más gerinctelen állatokat!

Aquarium under-stairs 2bar aquarium

backsplash aquarium
aquafront and poggenpohl kitchen design2

aquafront and poggenpohl kitchen design jellyfish

custom kitchen island aquarium1

city aquaruim bathroom aquariumBathroom-Appliances-by-Plano-Acquario

kanye west bathroom2

moody1

Forrás: interestingengineering


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük