| Magyarország

A legvagányabb lakóautó, amiben te is szívesen laknál!


earthroamer-xv-lt-2.jpg

earthroamer-xv-lt-3.jpg

earthroamer-xv-lt-2.jpgearthroamer-xv-lt-3.jpg

earthroamer-xv-lt-4.jpg

earthroamer-xv-lt-5.jpg

Lakóautózni külön életformát jelent. Van azonban a lakókocsisok között is egy külön válfaj, aki a kihívásokat, a különleges kalandokat keresi, ők a felfedezők. Ők nem az autópályákon kívánnak jönni-menni, hanem olyan környékeket járnak be, amely utak, úti-célok szakítanak a konvenciókkal. Számukra készült az Earthroamer csúcsmodellje, a nem túl fantáziadús nevű, XV-LT. Ez nem takar túl sok ötletességet, a jármű viszont annál inkább.

Amerikáról van szó, így a lakóautó természetesen hatalmas. Nem akkora, mint a buszokból kialakított, luxusgépek, de terepen inkább hátrányt jelentene egy akkora monstrum. Persze az XV-LT így sem mondható csöppségnek, az alapjául szolgáló Ford F-550-es is rendes teherautónak számít már az USA-ban is.A kocsi értelemszerűen összkerékhajtású és minden olyan felszereléssel ellátták, melyre a hegyek között szükség lehet. A felépítmény azonban valóban lélegzetelállító. Kiviteltől függően 2-8 túrázni vágyót képes elszállásolni a platóra épített házikó, az igazi kényelmet azonban a két személyre szabott kivitel nyújtja. Ebben minden megtalálható, mely egy komoly háztartásban is, a felhasznált anyagok pedig nem hagynak kívánnivalót maguk után.

A teljesen gépesített, beépített konyha igazi fából készült, a pult gránitból, az ülőgarnitúra pedig bőrből. De teljes méretű franciaágy, zuhanyzóval felszerelt mosdó, légkondi és több tévéből álló, komplett szórakoztató szett is található a fedélzeten. Az áramellátás is különleges, nem generátor szolgáltatja az energiát, hanem napelemek. A lélegzetelállító kivitelű kemping-teherautó ára is az.

Az alapkivitel 260 ezer dollárba kerül, a csúcsverzió pedig 525 ezer dollárt kóstál. Ha valaki azt hinné, hogy ez túl sok, az nyugodjon meg, a kocsit viszik mint a cukrot, a felfedezőautók piacán piacvezető Earthroamer modellje a legkelendőbb ilyen jellegű jármű az egész világon.

earthroamer-xv-lt-6.jpg

earthroamer-xv-lt-7.jpgearthroamer-xv-lt-8.jpg

earthroamer-xv-lt-9.jpg

earthroamer-xv-lt-10.jpg

earthroamer-xv-lt-11.jpg

earthroamer-xv-lt-12.jpg

earthroamer-xv-lt-13.jpg

earthroamer-xv-lt-14.jpg

earthroamer-xv-lt-15.jpg

earthroamer-xv-lt-16.jpg

earthroamer-xv-lt-17.jpg

earthroamer-xv-lt-4.jpg

earthroamer-xv-lt-5.jpg

earthroamer-xv-lt-6.jpg

earthroamer-xv-lt-7.jpg

earthroamer-xv-lt-8.jpg

earthroamer-xv-lt-9.jpg

earthroamer-xv-lt-10.jpg

earthroamer-xv-lt-11.jpg

earthroamer-xv-lt-12.jpg

earthroamer-xv-lt-13.jpg

earthroamer-xv-lt-14.jpg

earthroamer-xv-lt-15.jpg

earthroamer-xv-lt-16.jpg

earthroamer-xv-lt-17.jpg

earthroamer-xv-lt-18.jpg

forrás:blessthisstuff.


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük