| Magyarország

ELTUSSOLVA: Rendőröket késeltek bevándorlók Budafokon!

Ahogy várható volt, a pánik megelőzése érdekében eltussolták az ügyet. A liberális hvg.hu és a szélsőséges Index hírportálok egymással versenyezve cáfolták hírünket – ál- és rémhírterjesztőnek beállítva oldalunkat.

Tulajdonképpen a hvg.hu és az Index a félretájékoztatás két fellegvára, kötve az atlantista ebet a cionista karóhoz. Célunk nem a pánikok keltése, hanem a felkészülés fontosságának hangsúlyozása. Bajtársaink a helyszínen tartózkodtak, helyi szemtanúkra támaszkodtak jelentésük megtételekor.Míg a hvg.hu és az Index a tömegek altatásában érdekelt, addig mi az ébresztéssel foglalkozunk. Eltussolhatják az ügyeket, minket ez a legkevésbé sem érdekel; az már jóval inkább, hogy a magyar rendőrök élete semmit sem ér ezeknek.

Joggal és okkal merül fel a kérdés, hogy vajon miért hazudik és tussol az Index?

Folytatjuk küldetésünket az igazság szolgálatában!

Budapest XXII. kerületében, Budafokon, a Duna partján két rendőrt késelt meg egy bevándorló horda. 30 körüli téridegen betolakodó férget fogtak el a hatóságok. Bajtársaink a helyszínen vannak, bővebb információkkal folyamatosan jelentkezünk.

Forrásunk szerint a téridegen betolakodók már napközben a kerületben ingáztak. Arról egyelőre nincs információnk, hogy a sérült rendőrök milyen állapotban vannak.Vezetőnk, Győrkös István előre jelezte a bajt, akkor szélsőségesnek, nácinak nevezték. Hát tessék, kopogtat a vér és a vas ideje!

Nemzetiarcvonal


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük