| Magyarország

A plasztika fénykora Koreában! Az alanyt nem ismerik fel a műtét után


A plasztikai sebészet annyira megváltoztatja az emberek külsejét Dél-Koreában, hogy a műtét után igazolni kell az alanynak, hogy ki is ő valójában.A vállalkozó szelleműek azzal a reménnyel fekszenek kés alá, hogy a műtét után kicsit jobban fognak kinézni. Általában azonban nem csupán kicsit változnak meg, hanem sokakra rá sem lehet ismerni.

Néhány dél-koreai plasztikai sebész annyira tehetséges, hogy betegeiket magukra hagyják ezzel a „váratlan” problémával.- állítják.

Azok, akik külföldről repülnek az országba, hogy szebbé varázsolják őket, hazafelé az útlevél-ellenőrzésnél bizony problémába ütközhetnek.
Az Onboa és a Munhwa nevű koreai oldalak szerint egyes kórházak igazolást adnak a pácienseknek arról, hogy plasztikai műtéten estek át. Mindezt annak érdekében, hogy hazaengedjék őket.Dél-Korea egyre inkább a plasztikai sebészet hazájává válik, ahol a lakosság arányában a legmagasabb a plasztikai műtétek gyakorisága a világon. Az adatok alapján minden 77 ember már átesett valamilyen plasztikai műtéten az országban.

Megdöbbentően a 19-49 éves nők mintegy 20 százaléka Szöulban bevallja, hogy feküdt már kés alá. A legtöbb esetben a felesleges bőrt távolíttatják el a felső szemhéjukról, hogy a szemük nagyobbnak tűnjön, s jobban hasonlítsanak a nyugati nőkre.Forrás:cracktwo


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük