| Magyarország

ANYUKÁMÉK DROGFÜGGŐK


MEGDÖBBENTŐ FOTÓK EGY KÉTÉVES KISLÁNYRÓL

drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-6

Egy orosz fotós, Irina Popova készítette ezeket a megdöbbentő felvételeket.  Az ötlet akkor merült fel benne, amikor az utcán belefutott a kétéves Anfisába, és édesanyjába, Lilába, még 2008-ban. Lila részegen támolygott az úton, és maga előtt tolta a babakocsiban a kisgyermekét. Lila meghívta a lakásába, és az elkövetkező két hétben gyakorlatilag együtt éltek. Megismerkedett Lila barátjával, a szintén drogfüggő Pashával. Amíg náluk lakott, rengeteg fényképett készített róluk – a szülők beleegyeztek, hogy elkészüljön a fotósorozat, ami bemutatja az életüket.

A lakás borzasztó állapotban volt, leélt volt és mocskos. A képek nyers tárgyilagossággal mutatják be a veszélyesen hanyag életet, amit ez a család él a mindennapokban.

drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-1
Lila egy éjszakai buliból tart hazafelé részegen, miközben Anfisa a babakocsiban alszik.
drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-2

drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-3drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-5Anfisa az anyja cigarettáival játszik, miközben a nő kábítószertől mély álomba merül.
drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-7drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-8drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-9drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-11drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-12drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-13drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-14A szülők pénzt kunyerálnak a parkoló autóban ülő férfitől, a kislányt használva eszközként a kéregetésre.
drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-15drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-16drug-addiction-photography-another-family-irina-popova-17Anfisa a mai napig nem került állami gondozásba, vagy nevelőszülőkhöz. Az édesanyja magára hagyta a családot, így Pasha egyedül neveli őt. Oszd meg te is a cikket, hogy segíts felhívni a figyelmet egy hihetetlenül fontos és veszélyes társadalmi problémára: ez ugyanis egyáltalán nem magánügy!

Forrás: 2perc.net


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük