| Magyarország

Ezért az indokért te is elhalasztanád az esküvőd?


Nem mindennapi dolog történt a Wilson családban. Lisa Wilson párja Robert Pantoja feleségül kérte a lányt, már megvolt a lakodalom időpontja is.

Mint minden ember számára fontos a család, így volt vele Lisa is, akinek édesapja súlyos rákbeteg volt, így sajnos kórházban töltötte a mindennapjait. Mivel az kitűzött időpont sajnos egészségügyi okok miatt elmaradt, így a ceremóniát áttették egy héttel későbbre. A fiatal ara szerette volna, ha édesapja is részt vesz az ő nagy napján. Mivel édesapja állapota nem engedte meg azt, hogy a lányát lássa oltár elé vonulni, ezért Lisa megtalálta másképp a módját, hogy édesapja lássa őt fehér ruhában.Az egyik napon meglátogatta édesapját a kórházban, de nem is akár milyen öltözetben, egy menyasszonyi ruhában, hogy édesapja szeme láttára mondja ki a boldogító Igent. Nagyon megható az alábbi kis videó, mindenki szemébe könnyeket fakaszt.

Sajnos az édesapa 1 hónap múlva elhunyt, de mégis megélhette azt a pillanatot amikor lánya férjhez ment. Egy szülő nem is kívánhat mást az élettől csak, hogy megérje ahogy gyermekei megtalálják számukra a megfelelő párt.

Oszd meg te is ezt a szomorú történetet, hadd lássa az egész világ nem létezik lehetetlen csak tehetetlen.

Forrás: dailymotion.com
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük