| Magyarország

Videó – Ezt hívják igazi szívatásnak! :)


Adunk néhány tippet, hogy milyen tréfákkal lepheti meg a környezetét– a viccelődés biztos siker és garantáltan jókedvet lop az unalmas hétköznapokba. 🙂

Tippek munkahelyre! 🙂

1. Autómustra: Olyan kollégával viccelődjünk, aki autóval jár. Készítsünk egy cetlit, amin ez áll: „Nagyon sajnálom, hogy meghúztam a kocsiját!”, majd tegyük a szélvédőjére. Minél jobb autóval jár az illető, annál jobban fogunk szórakozni. Ha a munkahelyről rálátunk az autóra, külön mulatság az irodában.2. Reggeli kávé: Régi vicc, de mindig bejön. Tegyünk a cukros üvegbe sót, majd figyeljük a következő alkalmazottat, amint kávét készít magának. Egy posztot is megér a Facebookon!

3. Határidő őrület: A főnök beleegyezésével küldjünk köremailt, hogy a következő munka határideje egy-két héttel korábbra tevődött. A legjobb, ha a szabadságon levőt, vagy a munkából hazatért kollégát tudjuk megtréfálni. Ne várjunk sokáig, avassuk be hamar a társunkat a tréfába, nehogy ezért túlórázzon.

4. Egér stop: Minden munkavállaló, aki felügyelet nélkül hagyja az egerét, büntetést érdemel! Amint kollégád elhagyja a számítógépét, ragassz egy cellux darabot az egere alsó részére, ezzel lehetetlenné téve az egér rendes működését. A bosszankodás nagyon hosszú is lehet!

www.cracktwo.com
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük