| Magyarország

KALANDOK A LAKÁSBAN


Bizonyára sokunknak vannak kedvenc helyei a lakásban kezdve az ágytól egészen a különlegesebb helyszínekig. A szabadság és a kötetlen szexualitás mind a fantázia kibontakozó része, amely elsősorban gátlásoldó, másodsorban élvezeti cikk. Lássuk, melyek azok a helyszínek, amik rabul ejthetik a felajzott elmét.

Próbáljunk elvonatkoztatni attól a ténytől, hogy a szex csak és kizárólag az ágyban történhet. Mi ugrik be elsőként arról a szóról, hogy szex? Vajnyi egyszerű – a tökéletes nő és egy ágy. Az előbbivel semmi kifogásom nincs, mert mindenki megtalálja a maga Heidi Klumját, az utóbbi viszont túlságosan sztenderd. Egy lakást fölösleges szférákra felosztani, mint a konyha, ahol a Gourmet receptkötetéből megfőzöd a paprikás krumplit és a rigó jancsit, az előszoba, ahol a fényesre vakszolt cipőid sorakoznak egymás mellett, a toalett, ahol reggelente instant szerenádot mormolsz a csapba és megkönnyebbült perceidbe beleburkolózva átolvasod a Buci Macit. Mint minden pontnak természetesen megvan a maga funkciója, de ha rád tör a vágy és a párod porcikái punccsá finomulnak, nem feltétlenül az ágy az első hely, ahova a rizsvihart, a nagymama tapsviharát, az esküvői hacacárét megidéző ölbe kapást követően el kell jutnotok.

kaland 

Vegyünk egy egyszerű példát. Ültök a nappaliban, a fények pont annyira világítanak, hogy a távkapcsolóval át tudj váltani a egy másik adóra, ahol a TV Sámán plusz energiát ad és ha nincs gyereked, akkor is megjósolja, hogy Botondnak hívják és kacorkés a jele az oviban. TV kikapcsol, maradnak a fények. Az ágyad messze, a kanapé kemény. Mivel sokan nincsenek megelégedve külalakjukkal, ezért sok esetben gátlásként fogják fel a fényben történő szeretkezést. Vetkőzd le a gátlásaidat, a nők szeretik az újítást, a kiszámíthatatlan dolgokat, így próbálj ne csak magadnak, de elsősorban a párodnak is örömöt okozni azzal, hogy nem ismét az ágyba invitálod. Használjátok ki a körülmény adta lehetőségeket, mivel a szex nem egy pozícióból áll, így közösen megtalálhatjátok azokat a helyzeteket, amely mindkettőtök számára kényelmes – a kanapén, a szőnyegen, a dohányzóasztalon stb.

A közös programokról általában a filmezés, vacsora, kirándulás jut eszünkbe, ám ez a tér sokkalta tágabb is lehet, ha bemered engedni a párod, magad azon intimszférájába, ahol többnyire egyedül töltenéd az időt. Isteni jó dolog torpedókat lövetni a fürdőkacsáddal és azt gondolni a habok között, hogy te magad vagy James Cook és az Antarktisz felé haladva az expedíció során, rozmárokon lovagolsz és császár vagy a császárpingvinek között. A fürdőkacsádból visszamaradt torpedókkal bombázd le ezeket a falakat. A fürdőkád, zuhanykabin vagy akárcsak maga a fürdőszoba egy közös fürdést követően kimeríthetetlen szexuális élvezetekkel felkarolt helyszínt biztosít. Még ha az alsó szomszédot folyamatosan el is áztatod felpezsdíted a szexuális életed és nem fogod hiányolni a hátkefével és fürdőszivaccsal vívott naszád háborúkat.

kád-együtt-700x462

 Ínycsiklandóan pirul a trappista a meleg szendvicsek tetején, nagy vacillálások közepette raksz még egy kanál kakaóport a zsírszegény tejbe, egymás mellett ülve megvacsoráztok. Nos, ha a konyháról a hűtő, a vasárnapi ebédek és a behűtött sör jut eszedbe tévúton jársz. A legtöbb nő nem meri kimondani azt, amire vágyik, ez nem feltétlenül azért van mert fél a helyzettől, hanem nem tudja, hogy a párja, hogyan kezelné az elhangzottakat. A random helyszínek, még ha lakáson belül is vannak, ébren tarthatják a közös lángot, sőt fel is pezsdíthetik azt. A nők többsége, ha nem is él kétes életet, de otthon, a falak között szeretne kiélni egy bizonyos belső perverziót. Ennek oka az, hogy az erkölcsös, értékeket képviselt nőkben is megvan a vágy, hogyha nem is a publikumnak, de a párjuknak alkalomadtán megmutassák, hogy szexuális téren nem annyira elfogultak. A konyha, akárcsak a nappali, millió egy helyszínt biztosít ahhoz, hogy átéljétek azt a helyzetet, mintha felnőtt filmet forgatnának rólatok – a konyhapultot, a konyhaasztalt, a székeket használva elmondhatjátok, hogy valóban a pillanatnak éltek.

konyha

 

Egy lakásnak vannak olyan pontjai, amelyekről sosem feltételeznénk, hogy erotikus helyszínként szolgálhatnak, ám ha a környezet megfelelő, adott esetben ezen helyeket is igénybe lehet venni egy-egy kósza kaland kedvéért. Az erkélyeden van egy hamutartó, pár tő tűzhalált halt muskátli, ami utoljára akkor borult virágba, amikor Mária Terézia világra hozta a szittya födős Kalapos királyt. Az extrém helyszíneket nem sok pár kedveli, ami mégis mellette szól, az a bizonyos adrenalin fokozó, ami az aktus során keletkezik – a lebukás veszélye, hogy meglátnak – felkelti az izgalmakat és ha addig szögesen kizártad az effajta szexet, lehet mégis ráhangolódsz és a muskátlik is újra virágba borulnak.

Forrás
http://sztarcafe.hu/
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük