| Magyarország

Lego jelmez! Óriási ötlet! :)


Valami egyedit szeretnél a beöltözős buliba?

Szóval amire szükség van:

1. papírkosár : jobb merevet választani. Nekünk ez a második próbálkozás volt. Nem sikerült olyat találni, mint a prototípus, azaz nem találtam majd’ egyenes falút, és úgy összehúzni sem sikerült, mert puklis lett a teteje. Így maradt egy masszívabb fajta.2. konzerv doboz: célszerű centivel kiválasztani, mert én csak úgy szemre választottam egy nagyobbat, ami igen mókásan hatott a tetején, így apának maradt a pacal és bőven elég volt a családi májkrémes doboz 200-  (nem emlékszem pontosan…, de  a májkrém, ami nagy kedvenc és egyből elfogyott ;) )

3. csavar és anya: itt is elkél a centi, mert sikerült itt is túlméretezni (célszerszám hiányában, nem tudtunk levágni belőle) , így másodszor már majdnem a megfelelő méretet sikerült beszerezni, bár apa szerint még lehetett volna 1 cm-rel hosszabb. 160- (még marad is )

4. kartonpapír: az eredetinél műanyag lapot is használ. Ma van a farsang így nem tudom még pontosan, de úgy fest, hogy bőven elég egy masszívabb, duplafalú kartondoboz is. Közértben ingyen beszerezhető.

5. kötöző drót vagy kábel kötegelő. Volt itthon, így az árának utána kell néznem.

6. pillepalack7. henger alakú chips 350-

8. erős, vastagabb pánt, hogy a test a vállán is tartson, mi egy kinőtt / nem szeretett övet használtunk fel. pár száz forint a turikban.

9. festék, ragasztó, papír, fekete filc


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük