| Magyarország

Mindennapi drogok!


 

Symmetrel amantadine   

A drog szó eredetileg a német trocken szóból származik, ennek jelentése „száraz”, ugyanis eredetileg drog alatt a szárított növényi alkotórészeket értettük, melyek valamilyen hatást fejtenek ki a szervezetre. A természetes eredetű növényi gyógyszeranyagok aztán kikerültek a gyógyszerészet felügyelete alól, és ma már a drog szót inkább az aluljárók, bulik és egy „züllött világ” részeként emlegetjük. Pedig mi is drogfogyasztók vagyunk, ha nem is figyelünk rá.Cannabis tincture  

Az a mód, ahogyan néhányan a gyógyszereket, azaz drogokat használják, egy kicsivel sem értelmesebb, mint pörölyt alkalmazni ahhoz, hogy agyoncsapjunk egy legyet. A legtöbben nem törődnek azzal, hogy a közönséges, bárhol kapható gyógyszereknek kellemetlen, sőt veszélyes mellékhatásaik is lehetnek.

Cipramil citalopram

Cocaine toothache drops

Compazine prochlorperazine   Bárcsak túlzás lenne! Vegyünk például egy aszpirint, amit mindenki jól ismer. Igen sok ember a fejfájás, influenza vagy láz legkisebb jelére máris bevesz egyet. Az amerikaiak minden 24 órában 45 tonnányit fogyasztanak ebből a szerből. Pedig minden évben tízezer ember kap aszpirin – vagy ezzel rokon termék – kiváltotta mérgezést. Sőt mi több, az aszpirinről tudjuk, hogy elősegíti a gyomorfekély kialakulását és kapcsolatban van a Reye-féle tünetegyüttessel, a gyermekek esetében gyakran végzetes betegséggel.

Coriforte

Heroin

Tofranil imipramine

Loxapac loxapineQuaalude methaqualone

Ritalin methylphenidate

Stelazine trifluoroperazine

Distaval thalidomide

Triavil perphenazine and amitriptyline

.cracktwo


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük