| Magyarország

Mindent a világbékéért!


Az Egyesült Államokat tartja a világbékére leselkedő legnagyobb veszélynek a világ lakosságának közel negyede – derült ki a WIN/Gallup International közvélemény-kutató csütörtökön közzétett nemzetközi felméréséből. A Közel-Kelet egyedüli demokráciája, a tolerancia és az emberi jogok mintaállama, a cionista rezsim holtversenyben a harmadik helyezett.

A kutatás szerint a második legveszélyesebb állam Pakisztán (8 százalék), a harmadik Kína (6 százalék), a további helyeken pedig Afganisztán, Irán, Izrael és Észak-Korea (5-5 százalék) osztozik.

Az Egyesült Államokkal szembeni ellenérzések a Közel-Keleten és Észak-Afrikában – korábbi amerikai katonai beavatkozások helyszínein – voltak a legerősebbek, de az amerikai lakosság 13 százaléka is saját hazáját tartotta a világbéke elsőszámú veszélyeztetőjének. Emellett Washington egyes NATO-szövetségeseinek – például Görögország és Törökország – népessége is félve tekint az Egyesült Államokra. A cionista rezsimről nem hoztak nyilvánosságra több adatot.forrás: cracktwo


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük