| Magyarország

Muszlim szépségverseny, ahol a lányoknak csak az arca látszik!


 

 

 Az aktív muszlimok többsége úgy véli, hogy a nőt tisztelni kell, a nőnek pedig el rejtenie szépségét a sóvár tömegek elől. Az egész testet elfedő öltözködés lényege, hogy nő hitével, tisztességével és eszével akarjon kitűnni, ne pedig formás cickóival és feszes popsijával, amihez  több ezer idegen pasinak az ég adta világon semmi köze sincs.Magyarul: úgy is lehetünk szépek, hogy közben szerényen elfedjük szexi domborulatainkat az idegen szemek elől. 

 

 

 

Főként a muszlim többségű országokból, Indonéziából, Nigériából, Egyiptomból, Szomáliából, Bangladesből, Malajziából érkeztek lányok, és úgy szórakoztak, ahogyan azt az iszlám hit megkívánja: testüket elfedő, nem túl szűk ruhában, szolid sminkkel vagy teljesen smink nélkül. 

 

 

Itt a lányok az elegancia mellett lelkük szépségét is megmutathatták: vizsgáztak a Koránból, különféle iszlám vallásjogi kérdésekből, imádkoztak, és persze a nyeremény is magáért beszélt: több mint 2 ezer dollár, és zarándoklat Mekkába és Indiába. A büszke győztes Nigériából érkezett, és alig akarta elhinni, hogy ő bizonyult – kívül-belül – a legszebbnek!

 cracktwo


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük