| Magyarország

Újrahasznosításban a jövő! Az Apple is ezt hirdeti


A cég tervezett újrahasznosítási programjában az új termékek vásárlása során beválthatók lesznek a régi okos telefonok, illetve kredit is igénybe vehető.

apple_2889053bA tech-óriás termékeivel már telítődtek a nyugati világ mobilpiacai, így a cég érdeke lehet, hogy a gyengébb vásárlóerejű feltörekvő piacokon továbbadja a jobb állapotban lévő használt készülékeket- értékelte az akciót a business week.

Ezzel együtt a vásárlókra ösztönzőleg hat, hogy az újabb modell megvásárlásával továbbra is az Apple kötelékében maradjanak, a jelek szerint ugyanis jelentős az elvándorlás. A Fortune magazin elmérése szerint augusztusban az iPhone ügyfelek 20 százaléka tért át Androidos készülékre- amelyre nem nyújthat vigaszt az sem, hogy csak 7 százalékuk vásárolt Samsung telefonokat. 

Az újrahasznosítási program hirdetése már megjelent az Apple honlapján is. Ennek keretében a cég kiskereskedelmi egységeiben levásárolhatják visszaadott régi telefonjaikat. Amennyiben az új portéka olcsóbb, mint a beváltott készülék, az Apple ajándékkártyát nyújt ügyfeleinek, amellyel más termékekre is elköthető a különbözet.

690631768083413390

Forrás: interestingengineering
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük