| Magyarország

Cimke: halál

18+ videó - Tigris tépett szét három embert egy vadasparkban

18+ videó – Tigris tépett szét három embert egy vadasparkban

A Pekingtől mintegy 60 kilométerre található Badaling Vadasparkban szombat este történt balesetben egy nő életét vesztette, egy másik személy pedig súlyosan megsérült.

Részletek

Gyász - Meghalt Bud Spencer (Carlo Pedersoli)

Gyász – Meghalt Bud Spencer (Carlo Pedersoli)

2016. június 27-én, 86 éves korában (született 1929. október 31-én) elhunyt Bud Spencer – eredeti nevén Carlo Pedersoli – olasz származású színész, aki Terence Hill-lel közös filmjeivel vált ismertté.

Részletek

Meghalt Psota Irén, a nemzet színésze

Életének 87. évében csütörtökön elhunyt Psota Irén, a nemzet színésze, a Madách Színház kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas színművésze – közölte a színház az MTI-vel.

Részletek

Halálos baleset történt Miskolc határában

Egy ember meghalt abban a közlekedési balesetben, amely Miskolc határában, a 3-as számú főúton történt csütörtök este – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Részletek

Illegális bevándorlás – Feltehetően egy vonat tetején akart Magyarországra szökni egy migráns Szerbiából, meghalt

Halálos áramütés érte pénteken a szabadkai vasútállomáson azt a migránst, aki feltételezhetően a Szerbiából Magyarországra tartó nemzetközi vonat tetejére felkapaszkodva akart az Európai Unióba jutni – értesült nem hivatalos forrásból az MTI tudósítója.

Részletek

Lövöldözés egy francia romatelepen, négy halott

Egy férfit, egy nőt és egy hat hónapos csecsemőt is agyonlőttek a támadók, egy rendőr életét vesztette, egy másik pedig megsebesült.

Részletek