| Magyarország

Cimke: migráns

Vádat emeltek a magyar kamionos ellen, aki ráhúzta a kormányt a migránsokra Calais-nál

Emlékeztek még Árpira, aki tavaly novemberben ráhúzta a leállósávban a kormányt a sétáló migránsokra Calais-nál.

Részletek

Illegális bevándorlás – Több száz migráns indult meg gyalog Belgrádból a magyar határ felé

Több száz, főleg afganisztáni és pakisztáni migráns indult útnak pénteken délután Belgrádból a magyar határ felé gyalog, azt remélik, ha odaérnek, tovább mehetnek Nyugat-Európa felé.

Részletek

Videó - Bőröndbe bújt migránst fogtak

Videó – Bőröndbe bújt migránst fogtak

A svájci határőrök a chiassoi vonatállomáson egy bőröndbe bújt férfira bukkantak. Az eseményt szerencsére mobiltelefonnal felvették, az alábbi videó így egy igazi kuriózum lehet.

Részletek

Illusztráció - népszavazás

Kvótareferendum – Október 2-ra írta ki a népszavazást az államfő

Október 2-ra írta ki a népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítésével kapcsolatban Áder János köztársasági elnök kedden – derült ki a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) honlapján megjelent közleményből.

Részletek

Videó – Unatkozó migránsok

Unatkozó migránsok beilleszkedése Németországban.

Részletek

Illegális bevándorlás – Meglőttek egy migránst a magyar-szlovák határ szlovák oldalán

Meg nem erősített sajtóértesülések szerint román és magyar embercsempészek vitték át a magyar-szlovák határon illegális migránsoknak azt a csoportját, amely feltartóztatása közben a szlovák vámőrök egy migránst meglőttek hétfőn hajnalban a szlovákiai Nagymegyer (Velky Meder) közelében.

Részletek

Videó – migránsok ismerkedése a mozgólépcsővel

Biztonsági kamera felvétele egy mozgólépcsőt nem ismerő kultúrából származó férfiak és nők első találkozásáról e technikai vívmánnyal.

Részletek

Március 15. – Orbán: nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba

Nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba – jelentette ki Orbán Viktor kedden Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumnál. A kormányfő az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott díszünnepségen elutasította a kényszerbetelepítést, jelezte: nem fognak engedni se zsarolásnak, se fenyegetésnek.

Részletek

Illegális bevándorlás – Migrációs válsághelyzetet hirdetett a kormány

A kormány az egész ország területére kihirdeti a migrációs válsághelyzetet – jelentette be szerdán Budapesten Pintér Sándor belügyminiszter.

Részletek

Illegális bevándorlás – Feltehetően egy vonat tetején akart Magyarországra szökni egy migráns Szerbiából, meghalt

Halálos áramütés érte pénteken a szabadkai vasútállomáson azt a migránst, aki feltételezhetően a Szerbiából Magyarországra tartó nemzetközi vonat tetejére felkapaszkodva akart az Európai Unióba jutni – értesült nem hivatalos forrásból az MTI tudósítója.

Részletek