| Magyarország

Cimke: munka

Több mint 200 új munkahelyet létesít 2018 végéig az ITSH Pécsett

Több mint 200 új munkahelyet létesít 2018 végéig a baranyai megyeszékhelyen az infokommunikációs szektorban tevékenykedő IT Services Hungary (ITSH) Kft., amely 350 millió saját forrásból 1800 négyzetméterrel bővítette pécsi szolgáltató központját.

Részletek

KSH: tovább csökkent a munkanélküliség május-júliusban

Május-júliusban tovább csökkent a munkanélküliek száma, 78 ezerrel volt kevesebb, mint egy évvel korábban, a munkanélküliségi ráta pedig egy év alatt 1,8, a második negyedévihez viszonyítva 0,1 százalékponttal, 5,0 százalékra mérséklődött – jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Részletek

Szeptembertől éves fizetett szabadságot kell biztosítani a diákoknak

2016 áprilisában olyan kormányzati döntés született, amely megváltoztatta az iskolaszövetkezetek működésére vonatkozó törvényi szabályokat. A szabályok két lépcsős bevezetésére 2016. szeptember 1-től és 2017. január 1-től kerül sor.

Részletek

Álláshirdetés: Eladó-pénztáros – ALPHAZOO Solymár

A solymári Auchan áruházban található ALPHAZOO, az első magyar tulajdonú, állateledelt és felszereléseket kínáló üzlethálózat partnerüzlete keresi eladó-pénztáros munkatársát.

Részletek

A kereskedelmi szövetség a munkaerő megtartását támogató alapot javasol

A Magyar Nemzeti Kereskedelmi Szövetség (MNKSZ) üdvözli, hogy a kormány a munkaadói terhek enyhítésének lehetőségét vizsgálja, és egy munkaerő-megtartását támogató alap létrehozására tesz javaslatot.

Részletek

Videó – A munka mindenek felett

Néha azért nem árt egy kis pihenő, különben a söröd látja kárát.

Részletek