| Magyarország

Cimke: Orbán Viktor

Bérmegállapodás - Ünnepélyes aláírás

Bérmegállapodás – Orbán: megéri dolgozni

A kormány számára a bérmegállapodásnak az az értelme, hogy “azt mondhatjuk, nemcsak van munkahelyünk, hanem megéri dolgozni” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a 2017-2018-as bérmegállapodás aláírásakor csütörtökön, a Nemzetgazdasági Minisztériumban.

Részletek

Orbán Viktor a Vál-völgyi kisvasút átadásán

FAZ: a hitelminősítők is elismerik az Orbán-kormány gazdaságpolitikáját

A magyar kormány sikeres gazdaságpolitikájáról írt keddi számában a tekintélyes német Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Részletek

Orbán Viktor a Vál-völgyi kisvasút átadásán

Illegális bevándorlás – Orbán: újabb kerítés épül a magyar-szerb határra

Meg kell erősíteni a magyar-szerb határzárat, ezért egy újabb kerítéssor létesül a határszakaszon a legmodernebb technikai eszközökkel – közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Részletek

Orbán Viktor a Vál-völgyi kisvasút átadásán

Orbán Viktor: cinizmusból még nem épült semmi

Közismert jelenség, hogy minden, ami épül, gyarapodik, létrejön, “annak nem örülünk, hanem valahogyan próbáljuk támadni, valahogy kikezdeni”, ezt cinizmusnak lehet nevezni, de “cinizmusból még nem épült semmi” – mondta Orbán Viktor miniszterelnök újságíróknak a Vál-völgyi kisvasút átadása után szombaton.

Részletek

Március 15. – Orbán: nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba

Nem fogjuk engedni, hogy mások mondják meg, kit engedjünk be a házunkba és a hazánkba – jelentette ki Orbán Viktor kedden Budapesten a Magyar Nemzeti Múzeumnál. A kormányfő az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából tartott díszünnepségen elutasította a kényszerbetelepítést, jelezte: nem fognak engedni se zsarolásnak, se fenyegetésnek.

Részletek

Illegális bevándorlás – Orbán: az osztrák döntés a józan ész győzelme

Orbán Viktor miniszterelnök a józan ész győzelmének tartja, hogy Ausztria bejelentette: korlátozza a menedékkérők létszámát. A kormányfő pénteken a Kossuth rádió 180 perc című műsorában arról is beszélt, hogy a kormány már dolgozik a 2017-es költségvetésen.

Részletek

Orbán: Magyarország és Mongólia a világ sikeres nemzetei közé tartozik

Magyarország és Mongólia a világ sikeres nemzeteihez tartozik, és mindkét országnak jó oka van arra, hogy fényes jövőt várjon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a mongóliai Ulánbátorban rendezett magyar-mongol üzleti fórumon, hétfőn.

Részletek