| Magyarország

Élnél a szellemkastélyban?


A Disneyland-ben található pontos szellemkastély mását árulják! 

Egy kis leírás annak, aki Disneylandbe készül!

Disneyland: ez egy igazi meseváros még én is újra gyereknek éreztem magam. Őszintén nem számítottam rá, hogy ilyen jól megcsinálták. Olyan mintha Hollywoodba toppanál be és még ha nem vagy vakmerő, hogy mindenféle ilyesztő átfordulós hullámvasútra, űrtúrára, stb. benevezzél, akkor is magával ragad majd az egész park hangulata. Ezt nem lehet leírni, azt mondom látni kell. Azt javasolnám, hogy ha idő és pénztárca engedi a 2 napos jegyet válasszátok, mely belépést biztosít a Diseyland parkba és a Disney Studióba is. Ez két egymás melletti park. Nem kell két egymást követő napon menni. Az ára elég húzós, 1 gyerek+1 felnőtt 200 EURO.
A parkban a legkisebbeknek feltétlenül ajánlom a következőket: Buzz Lighyear Lazer Blast (Toy Story-ra épülő lézerfegyverrel lövöldözünk űrlényekre), Pan Peter flight (repülünk az éjszakai London felett), It’s a small world (hajókázunk a mesevilágban, a világ népeit mutatja be), Csipkerózsika kastélya, Alíz csodaországban labirintus, Kalózok Szigete játszótér,
A parkban a vakmerőbbeknek: Phanthom Manor (szellemkastély), Big Thunder (sziklás hegyen gyorsan kanyargó vasút, átmegy a sziklát körülvevő tó alatti sötét alagútban), Space Mountain Mission2 (ez a legszörnyűbb, 10 év felett javasolt, kilőnek az űrbe tök sötétben
többször átfordul, meteoreső), Star Tour (Star Wars-ra épülő kaland, űrutazás a bolygók között)

Nem szabad kihagyni: mesefigurák zenés felvonulása – ez csodálatos volt!!!
Vannak boltok – emléktárgyak húzós áron, étkezdék, ahol ehettek. Lehet vásárolni egy kis emlékkönyvet, amelyben a gyerekek aláírást gyűjtögethetnek az utcán sétáló mesefiguráktól, majd beleragaszthatják a mesefigurákkal közösen készített fényképeiket.
Stúdió: Ez abban különbözik a parktól, hogy filmvetítésekre is be lehet menni, melyek nagyon érdekesek. Javaslom: Stich Live (interaktív filmvetítés angol nyelven), CinéMaguiqe (film és valóság érzéki összekeveredése, amit a vásznon látsz azt fizikailag is érzékeled), Studio Tour (kisvonattal elvisznek egy studióba, ahol bemutatják a fizikai effekteket, robbanás, tűz, árvíz – egy kicsit ilyesztő ha nem számítasz rá)
Zsúfoltság: hétvégén jelentősen többen vannak, de akkor a park este 10.00-ig nyitva van. Hétköznap sokkal kevesebb a látogató, de akkor csak este 8.00-ig van a park nyitva. Lehet váltani fastpass-t az olyan látványosságokra, ahol mindig sokan vannak. Ezt azon a helyen tudod megváltani, amire fel akarsz majd ülni. Egyszerre csak egy látványosságra válthatod. A fastpass egy jegy, mely tartalmaz egy időpontot, amikor vissza kell menned. Időspórolás, mert addig megnézhetsz kevésbbé zsúfolt helyeket, de ott is a várakozási idő 20-40 perc.

forrás: cracktwo
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük