| Magyarország

Nézd meg hogy alakul szépségkirálynővé egy 100 kilós lány!
56-os méretű ruhákat hordott 14 évesen Keli Kryfko, aki 45 kilót fogyott, és most, 23 évesen, karcsún és platinaszőke hajjal benevezett egy szépségversenyre.

Tinédzserként 100 kilogrammot nyomott Keli Kryfko, akin folyamatosan gúnyolódtak, röhögtek a társai, és „kövér lánynak” nevezték. A 14 éves lány a testnevelés órákon szenvedett a legjobban a súlya miatt.

Az egyik nap azonban elege lett abból, hogy egy névtelen senkiként kezelik, és elhatározta, hogy mindenkinek megmutatja, hogy képes lefogyni. Keli drasztikus fogyókúrába kezdett, aminek részekén cukros üdítő helyett vizet ivott, és a gyorséttermi kajákról is leszokott.

Ennek köszönhetően a következő másfél évben 32 kilogramm súlyt dobott le, majd további 13 kilót faragott le magáról, aminek eredményeként most, 23 évesen, gyönyörű, karcsú fiatal nő. Az immár platinaszőke Keli, benevezett egy szépségversenyre és elnyerte a Miss South Texas címet.

Keli üzenete mindenki számára egyértelmű, azaz nincs lehetetlen, mert mindenhez az a kulcs, hogy higgyünk magunkban, és sose adjuk fel! Keli egykori csúfolódói pedig leesett állal nézhetik, majd meg az átváltozott lányt, amikor besétál az osztálytalálkozójára.

forrás: themysteryworld


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük