| Magyarország

Angyalbőrben minden kicsit más


A bőr az elsődleges védelmi vonala a testünknek, ezért fontos ápolnunk.

largeAz egészséges bőr sem marad tökéletes örökké. Ha száraz, zsíros vagy vegyes, akkor érdemes odafigyelnünk megfelelő hidratáltságára. A bőrünk állapota egyben megmutatja azt is, hogy milyen egészségi fokon is állunk tulajdonképpen, hogy van-e valamilyen betegségünk vagy sem. Mindenféle testápolás, bőrápolás és szépségápolás a szó eredendő értelmében véve kozmetika. A görög kosmein szó jelentése: rendezni, harmonizálni. 

large (3)

Ha van rá módunk használjunk természetes ápolókrémet, arcápolót, testápolót, vagy akár arcmaszkot. A mindennapi arctisztítás a bőrápolás alapja. Az egészséges bőrön jelenlevő bőrfelszíni emulzió zsíros és vizes fázisból áll. A reggeli arctisztítás szintén nagyon fontos. Bőrünk egy kiválasztó szerv, amely éjszaka is dolgozik, méregtelenít. Ezután lehet csak felvinni a bőrápoló készítményeket. Egyre népszerűbbé kezd válni, hogy ki-ki otthon készíti el az arc vagy testápoló krémét.

large (2)

Ennek egyik alapanyaga a shea vaj. Alapvető hatása, hogy a bőrt finomabbá teszi, a ráncokat lágyítja, a bőrirritációkat, pattanásokat csökkenti. A benne megtalálható E-vitamin és béta-karotin bőrpuhító, regeneráló hatású.
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük