| Magyarország

Eljött a lélegző talpak ideje


A lábápolás az alapvető higiénia része kellene hogy legyen.

Sajnos sokan erre nem fordítanak akkora gondot, és így a láb esztétikai kinézete nem a megkívánni való szinten található meg. A bőr a sarkon berepedezik, a talp bőre megkeményedik, a köröm pedig benő. Nyáron a strandokon eldugni sem tudjuk a lábunkat. Hogy mit is lehet tenni ez ellen?large (2)

A pedikűrös által vagy akár mi otthon magunknak eltávolíthatjuk a bőrkeményedéseket, hogy ezzel a bőrlégzést elősegítsük. A túlnőtt körmök eltávolításával kitisztulnak a köröm alatti szennyeződések, így megelőzhető a gombás fertőzések kialakulása, és csökkenthető azok terjedése. A tápláló hatóanyagok, mint például a paraffin, teljesen megváltoztatják a bőr állapotát.

Egy jó talpmasszázzsal, nem csak lábaink frissülnek fel. A lábpeeling segítségével az elhalt hámsejtek eltávolíthatóak, így a bőr könnyebben lélegzik, jobban felszívódnak a tápláló hatóanyagok.

large (1)

A lábfej bőre életerőnket, szerveink működését tükrözi, és bepillantást enged belső állapotunkra. A vörös, gyulladt barázdák gyulladt szervekre utalnak. A talp szárazsága a test vízhiányára utal. A nyirkos, izzadt bőr hajlamossá válik a gombásodásra. Minden olyan helyzetben, amikor a bőrt védeni kell, a megfelelő krémek jó szolgálatot tesznek.A Bioszállító lábápoló termékeivel Tiéd lehet az idei nyár Lábfeje! 😉


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük