| Magyarország

Növelje tűrőképességét áfonyával!


Napjainkban rengeteg hatásnak van kitéve szervezetünk. Erőfeszítés és nyugalom között ingázva éljük életünk. Egyre kevesebb idő jut a pihenésre, napi szinten találjuk magunkat stresszhelyzetben. Sokunk bioritmusát az a tény is megbolygatja, hogy érdeklődés hiányában elmaradt a tél.

Erősen kopogtat az ajtón a tavasz, és ezzel együtt ajtóstul tör ránk a tavaszi fáradtság is. Mi azonban nem hagyhatjuk, hogy úrrá legyen rajtunk a tehetetlenség és a lustaság. Frissek, üdék, energikusak szeretnénk lenni, lehetőleg formás alakkal kiegészítve. Ahhoz, hogy a világ újra kinyíljon számunkra, mint az első tavaszi virág, bizony tennünk kell. A tettekhez viszont energiára van szükségünk, akár fizikai akár szellemi tevékenységről van szó. Szembe kell tudnunk szállni a nehézségekkel, és fölényes győzelmet aratni felettük.

Gondolom mindenki ismeri Dávid és Góliát történetét. Mi kezükbe adjuk Dávid erejét egy apró és vad gyümölcs, valamint társai koncentrátumának formájában. Ki utasítana vissza egy ilyen ajánlatot?Ehhez nem kell mást tennie, mint a Kyani Sunrise-zal indítani minden reggelét!

kyani-sunrise-biznes

Ha a napot 1 uncia Kyäni Napfelkeltével kezdi, nem csak az ízletes alaszkai vad áfonya előnyeit élvezheti, hanem 10 másik szuper élelmiszerét is Concord Szőlő, Piros málna, Áfonya, Gránátalma, Aloe Vera, Noni, Tőzegáfonya, Goji bogyó, Szőlő mag/Szőlő héj és Virágpor.
Napi egy ízletes uncia tartalmazza testünk napi vitamin és ásványi anyag szükségletét.

Mi házhoz szállítjuk az egészséget!

A termék megvásárolható itt: bioszallito
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük