| Magyarország

PIROS ORRAL SZÜLETETT A KISLÁNY


Szó szerint bohócorral született egy most ötéves kislány. A gyerek orrát egy hatalmas anyajegy színezte vörösre, ami első látásra mókásnak tűnhet ugyan, ám sok esetben neki és a szüleinek korántsem volt az. Az orvosok a kislány 10 éves kora előtt nem javasolták az anyajegy eltávolítását, ám édesanyja harcolt gyermeke érdekeiért, így ma, ötéves korában már végre úgy nézhet ki, mint a többi gyerek.

A kis Connie-t születése után aligha zavarta az orra színe, azonban ahogy óvodába került, elkezdett problémákat okozni a feltűnő helyre nőtt anyajegy. Édesanyja az óvodai karácsonyi ünnepségek előtt előre félt attól, hogy kislányára osztják majd Rudolf, a rénszarvas szerepét, mert Connie orra pontosan olyan piros volt.

piros orrTöbbé azonban nem kell ehhez hasonló kellemetlenségektől tartani, ugyanis az édesanya hosszas utánajárásának és kitartásának köszönhetően az orvosok mégis elvégezték a beavatkozást, aminek köszönhetően normális lett az orra, így nem kell többé elviselnie, hogy az emberek megbámulják az utcán.

Connie-Lloyd


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük