| Magyarország

Tükröm-tükröm mondd meg nékem, törődöm én magammal rendesen?


Pörögsz, rohansz ezerrel, mint prérifarkas a gyalogkakukk után, hogy utolérd a teendőid. Mégis mindig elfáradsz, és úgy érzed egy mókuskerékben éled az életed.

large (1)Állj a tükör elé, és kérdezd meg magadtól:

Tükröm-tükröm mondd meg nékem, törődöm én magammal rendesen?

large

Ahhoz, hogy akár a mindennapi teendőkhöz legyen elég energiád, bizony saját magadra is időt kell szánni. Tudom, tudom… Mikor és hol? Hiszen sokszor még az evés is pár gyors falat egész nap, hogy legalább a legfontosabb teendőkkel végezz estig.

Itt az egyik legnagyobb probléma! Add meg magadnak napi 4-5 alkalommal azt a kis időt, hogy feltöltődj energiával. Egy autó sem fog elindulni benzin nélkül, te se hanyagold szervezeted megfelelő mennyiségű és minőségű tankolását!Az ötszöri étkezés és a kellő mennyiségű folyadékbevitel már sokat segít teljesítőképességed és közérzeted fejlesztésén. Egy nagyon egyszerű napi szinten használt trükkel ez a fejlődő állapot fokozható! 

Itt jön képbe ILZSU, a gyógynövénytartalmú étrendkiegészítőd!

product_img_0000081355_th_250

Már 4-5 pohár folyadékba cseppentett adaggal eléred az ajánlott fogyasztási szintet. Jó ha tudod, hogy hét gondosan összeválogatott antioxidánsokban gazdag gyógynövény hatóanyagát, vagyis életerőd tartalmazza 🙂

Ha nem csak rohannál utána, de el is szeretnéd kapni az életerőhöz szükséges gyalogkakukkod, kattints a linkre: http://bioszallito.hu/ILZSU_gyogynovenytartalmu_etrendkiegeszito-termek-81355
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük