| Magyarország

Életben tart a mosolyod?


Ha nem is hozol vele mindent egyenesbe, ahogy a mondás tartja, de a pozitív változásokhoz mindenképp közelebb visz mosolyod.

Figyelj csak! 5 ok, hogy miért mosolyogj!1. Boldogabbá tesz
Megint egy olyan napod van, hogy úgy érzed minden összeesküdött ellened? Hallgass bele a kedvenc vidám zenédbe, felejtsd el a gondokat! Azonnal mosolyogni fogsz, a szervezeted is megnyugszik, ami erőt ad ahhoz, hogy túlélj.

2. Megváltoztatja a szemléleted
Nagyot csalódtál valakiben? Állj a tükör elé! Vágd a legelképesztőbb arcokat, amit csak tudsz! Lazulj el, és gondolj arra, hogy ennél rosszabb már nem lehet. Vedd elő a legszebb mosolyod, és lépj tovább!

3. Megváltoztatja mások szemléletét
A mosoly ravasz fegyver. Minden helyzetben próbáld megőrizni, így még a legnagyobb ellenséged is összezavarhatod magabiztosságoddal, és inkább visszavonulót fúj.

4. Erősíti az immunrendszert
Kutatások bizonyítják, hogy lelkivilágunk kihat testünk állapotára is. Minél többet mosolygunk és nevetünk, annál több endorfin és szerotonin tud termelődni szervezetünkben. A stresszhormon ezáltal csökken, és méregtelenítünk is közben.

5. Megszépít
Nincsen vonzóbb és kellemesebb látvány, mint egy gyönyörű széles mosoly. Ráadásul arcizmainkat is karban tartjuk vele, így késleltethetjük az öregedés folyamatát, illetve meg is fiatalodhatunk tőle.
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük