| Magyarország

Fanatikus rajongó graffitije!
A Totál szívás (eredeti angol címén Breaking Bad) Vince Gilligan által készített díjnyertes amerikai drámasorozat. A műsort az új-mexikói Albuquerque városában készítik és története is ott játszódik, melynek kezdetében Walter White (Bryan Cranston) középiskolai kémiatanárnál előrehaladott stádiumú tüdőrákot állapítanak meg. Később úgy dönt, a bűn útjára lép és metamfetamin előállításába és eladásába kezd egy korábbi diákjával, Jesse Pinkmannel (Aaron Paul), hogy még halála előtt biztosíthassa családja anyagi jövőjét.

A Breaking Bad nagy kritikai elismerést kapott, különösen az írói és filmezési munkákért, de a színészek teljesítményét is nagyra méltatták. A sorozat ez idáig hét Emmy-díjat nyert el, melyből három egymást követő évben Bryan Cranston vitte el a legjobb színésznek járó díjat drámasorozat kategóriában, kettőt Aaron Paul kapott drámasorozat legjobb mellékszereplője kategóriában, egyet Anna Gunn drámasorozat legjobb női mellékszereplője kategóriában, valamint a sorozat 5/1. évada elnyerte a legjobb dráma sorozat díját is.

A sorozat 2008. január 20-án indult az AMC kábelcsatornán, ahol öt évadon át volt látható. Utolsó évada 2013. szeptember 29-én ért véget.

2013 szeptemberében a csatorna és a készítő stúdió bejelentették hogy folytatást készítenek a sorozathoz Better Call Saul címmel, ami a történethez képest előzmény lesz, és Saul Goodman (Bob Odenkirk) karakterén fog alapulni.Magyarországon a sorozat első évadja 2011. február 1-jétől volt látható az RTL Klub műsorán, 2012-ben a második, 2013-ban a harmadik évadot vetítették le.forrás: themysteryworld


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük