| Magyarország

SÜTI, SÜTI BIO POGÁCSÁT!


Szólhat így is a mondóka 🙂

A kis kerek, általában sós süteményt szinte mindenki szereti. Ha vendéget várunk, de nincs időnk háromfogásos vacsorát készíteni, és a természetes alapanyagokat részesítjük előnyben, a bio pogácsával nem lőhetünk mellé.

large (2)



Megosztok veletek egy nagyon egyszerű receptet, melyhez a következő hozzávalókra van szükség:

Hozzávalók

Az élesztőt langyos tejben felfuttatom , és a lisztet a vajjal elmorzsolom. Ehhez hozzáadom a tojást, élesztőt, tejfölt, sót. Eldolgozom, kerekre formázom és pihentetem 2 órát. Ezután deszkán egy centisre nyújtom, majd három részre hajtogatom. Még egyszer nyújtok rajta egy centit. Ezektől a hajtogatásoktól lesznek rétegesek bio pogácsáink.

Majd kiszaggatom pogácsaszaggatóval. A tetejére rakhatunk bio sajtot és bio magvakat is teszek /nem kötelező/, Mindezek előtt belemártom egy felvert tojásba és utána a sajtba is. Így megragadnak rajta a feltétek.

Ezután élénk tűznél 20 perc alatt készre sütöm. 



Jó étvágyat a bio pogihoz!!


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük