| Magyarország

Újra hódít a sütinyalóka


OLYAN SZÍNES, FINOM ÉS CUKI, HOGY SZINTE BELEHALOOOOK! 🙂

Sikerült elcsípnünk egy receptet



large (1)

Hozzávalók 4 adaghoz

  • 16 dkg keksz
  • 100 gramm mascarpone
  • 300 gramm csokoládé
  • dekorcukor

Elkészítés

Porhanyósra összetörjük a kekszet (robotgéppel vagy az ügyesebbek fakanállal). Belekeverjük a mascarponét, jól összedolgozzuk míg krémes állaga nem lesz. 2 cm átmérőjű golyókat formálunk belőle, és elhelyezzük őket egy sütőpapírral kibélelt tálcára. Gőzfürdőben megolvasztjuk a csokoládét, a pálcikák végét megforgatjuk a csokiban, és minden golyócskába szúrunk egyet. 30 percre a fagyasztóba tesszük a tálcát. A megfagyott golyókat megforgatjuk az olvadt csokiban, addig forgatjuk, míg szép egyenletesen befedi őket. Mielőtt megdermed a csoki, dekorcukorral, kókuszreszelékkel vagy tortadarával díszítjük, majd hungarocellbe szurkáljuk, amíg megdermed.




50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük