| Magyarország

A tömeggyilkos nyomában! 77 emberrel végzett a szélső jobboldali nézeteket valló férfival


Szerencsére már életfogytiglani börtönbüntetését tölti az a férfi, aki a mészárlások hátterében áll! Az alábbi képsorozat megrázólag hathat! Cecilie Herlovsen, 17 a karját amputálni kellett. 
Breivik -a Tömeggyilkos- 1979. február 13-án született Oslóban, szülei egyéves korában elváltak, őt az anyja nevelte. Tinédzser korában lázadóként jellemezték, aktívan graffitizett, a rendőrség többször megbüntette ezért. Intenzíven erősítette magát, ehhez anabolikus szteroidokat is használt, sőt plasztikai műtétet is végrehajtatott magán, hogy nagy és erős kinézetű legyen. Katonai szolgálatra nem hívták be, mert alkalmatlannak ítélték. Kezdetben egy vállalat ügyfélszolgálatán dolgozott, majd különböző vállalkozásokba kezdett, amelyek nem voltak sikeresek.

Jorid Holstad Nordmelan, 21 éves, az ágy alá bújt,a  rendőrség meg tudta menteni.

2011. július 22-én került sor a terrortámadásra. Előbb Oslóban egy autóba rejtett pokolgépet robbantott fel, melynek következtében nyolc ember vesztette életét, több tucatnyian megsérültek, köztük tízen életveszélyesen. A bomba 15:25:19-kor robbant fel kormányzati épületek közelében.
Két órával később rendőregyenruhában a merénylő áthajózott Utøya szigetére, ahol válogatás nélkül kezdte agyonlőni a Munkáspárt ifjúsági szervezetének táborozóit, főleg tizenéveseket. A késlekedő rendőröknek azonnal megadta magát. Mint később mondta, soha nem gondolta volna, hogy túléli ezt a napot. Tettét „könyörtelennek, de szükségesnek” nevezte.2012. augusztus 24-én hirdetett ítéletet a bíróság az ügyében. A lehető legsúlyosabb börtönbüntetést kapta, 21 évet, mivel beszámíthatónak találták. A norvég törvények értelmében maximum 21 évnyi letöltendő büntetésre ítélhető valaki. Ez meghosszabbítható, ha fent áll a veszélye annak, hogy szabadulása után továbbra is veszélyt jelent a társadalomra az illető. Breivik az ítéletet mosolyogva fogadta, nem tanúsított megbánást, továbbra is azt hangoztatta, hogy hazájáért cselekedett, és ezért nem vonható felelősségre.

Mohamad Hamed Hadi, 2 hétig kómában feküdt, miután meglőtte Behrig!

Torje Hanssen, a 14 éves fiút majdnem lelőtték, egy tóba menekült és lebukott a víz alá, hogy ne találják el a felé záporozó golyók!Viljar Hanssen, a 18 éves fiú az egyik szemére megvakult, 3 úját amputálták!

Adrian Pracon, 21 éves.

Mubarak Haji Ahmed, 19 éves, egy barlangba bújt el, öccsét kivégezték.

< Hanne Hesto Ness, 20 összetörtek a csigolyái!

Egy iskolában bújt el a két lány egy tömegmészárlás elől.

Forrás: cracktwo


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük