| Magyarország

Kilencemeletes úttorlasz épült az autópályán Kínában


Úttorlasz vált egy kilencemeletes lakóházból a Kína középső részén fekvő Hszian (X’ian) városában, miután kiderült: a felhúzott épület a hat és fél milliós város építés alatt lévő autópályájának nyomvonalába esik.

Kilencemeletes úttorlasz épült Kínában

“A város vezetése nem tudott megállapodni a rossz helyen álló blokk lakóival – akiket a háromezer éves történelemre visszatekintő Hszian Nemzeti Emlékparkjának megépítése miatt költöztettek át korábbi lakóhelyükről –, így az ígért kárpótlási összeg megemelése helyett inkább lemondott az épület elbontásáról. Helyette úgy döntött a hsziani tanács, hogy a nyolcsávos autópálya az eredeti tervek szerint épül meg, azzal a pontosítással, hogy a kilógó házsornál mindössze négysávosra szűkül.” – Írta az Index„Nem nagy öröm egy hatvan méter széles autópálya közepén lakni, de kénytelenek vagyunk hozzászokni” – mondta az egyik pórul járt lakó.

Kilencemeletes úttorlasz épült Kínában

Kilencemeletes úttorlasz épült Kínában

Kilencemeletes úttorlasz épült Kínában

Kínából számtalan szabálytalanul felhúzott vagy körbeépített épület képe járta már be a világsajtót: Zhejiang (Csöcsiang) tartomány Wenling nevű városában egy ötszintes házat építettek körbe autópályával, miután a tulajdonos nem volt hajlandó megválni otthonától a felajánlott kárpótlási összegért.Ház az autópályán

//Forrás:DailyMail/Index


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!