| Magyarország

Segítség, randim lesz!


Minap egyik barátnőm kért tőlem tanácsot, hogy mit vegyen fel a randijára, így a mostani cikk pontosan e témát taglalja: Segítség, randim lesz!

Pontos statisztika nincsen, de azt hittem, a nők többsége nem szeret randizni. Véleményem szerint, nem is magától a találkozótól félnek, hanem hogy jaaajjj istenem, most mi vegyek fel, milyen legyen a hajam, stb. Ezekre az alkalmakra mindenki igyekszik a legjobb, legszebb formáját mutatni. A nők akár napokkal előtte is képesek be stresszelni magukat és ez tart egészen a randi kezdetéig.Én mindig minden helyzetben azt az elvet vallom, hogy a kevesebb több! Inkább legyünk sejtelmesek, mint kihívóak.  Tudom, közhelynek hangzik, de a lényeg és egyben legfontosabb dolog, hogy kizárólag olyan ruhát válassz, amiben jól érzed magad, nem feszengsz. Soha ne viselj olyan ruhát, amit először veszel fel. Add önmagad, azt a stílust, ami a legjobban illik hozzád.

Ruhák, amiket nem ajánlok egy randihoz:

  • tűsarkú cipő
  • miniszoknya
  • átlátszó felső
  • feszes ruha
  • feltűnő kiegészítők

1 (1)

Ezekkel a darabokkal elvonnád a figyelmed magadról, és valószínűleg te sem érzenéd jól magad, ha nem rád figyelnének, hanem a domborulataidra, persze ez nem azt jelenti, hogy mindent el kell takarj magadból, de ha csinos vagy, azt ezek nélkül is észreveszik, különben nem is hívtak volna el.

Kiegészítőkkel is csínján bánjuk, általában a férfiak nem szeretik a hatalmas, feltűnő kiegészítőket.Sminkben is törekedjetek a természetességre, ne kelljen egy maszkot lehúzni az arcotokról.


Kapcsolódó

Hölgyek a hálószobában, avagy tippek férfiaknak az első komolyabb randi előtt


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük