| Magyarország

A legdrágább előadások a világ kaszinó paradicsomában!


A játékosoknak nem kell messzire menniük, hogy megtekintsék a Penn és Tellert, ami a WSOP-hoz hasonlóan a Rióban van műsoron.

6A két illuzionista és előadó a 70-es évek óta szórakoztatják a közönséget szabadelvű és kreatív komédiájukkal. Hogy még valósabbá tegyék az élményt, Penn és Teller találkoznak a közönséggel a műsor után, fényképezkednek, autogramot osztanak, és folytatják a viccelődést.

Jegyárak $75-tól

A Cirque du Soleil dobosai felléptek tavaly a WSOP-n, közvetlenül a Big One for One Drop verseny előtt.

Sokan úgy vélik – jó okkal —, hogy az „O” a legjobb Cirque du Soleil show Las Vegasban. A vízi show világklasszis akrobatákat, búvárokat, szinkronúszókat vonultat fel a Bellagio csodálatos színházában. A jegyárak kicsit meredekek, de az „O” határozottan kihagyhatatlan-kategóriás, amennyiben Vegasban jársz a nyáron.

Jegyárak $98.50-től.7

Az Absinthe-ot a Strip egyik legjobb műsoraként üdvözölték. A show-t a meghökkentő és vulgáris komédia jellemzi lélegzetelállítóan tehetséges akrobatákkal. Az Absinthe-ban minden megvan, amit egy vegasi show-ban kereshetsz, és minden pennyt megér. A Caesars Palac meghitt színpada minden nézőnek az első sőr érzetét adja a lenyűgöző előadás közben.

Jegyárak $89-től

8

9Forrás: luxoeostentacao


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük