| Magyarország

Ezek az aláírások valóban sokat érnek!12

John Fitzgerald Kennedy (Brookline, Massachusetts, USA, 1917. május 29. – Dallas, Texas, USA, 1963. november 22.) az Amerikai Egyesült Államok 35. elnöke 1961 és 1963 között, amikor is november 22-én merénylet áldozata lett. Ő volt az egyetlen római katolikus vallású elnök az USA-ban.


13James Patrick York Page (Heston, Middlesex, Anglia, 1944. január 9. –) ismertebb nevén Jimmy Page angol gitáros, zeneszerző és producer, a Brit Birodalmi Érdemrend (OBE) birtokosa.

Pályafutását segédzenészként kezdte London-ban, ezután a The Yardbirds-ben volt tag. 1968-ban alapította meg a Led Zeppelint.

2003-ban a Rolling Stone magazin Minden idők 100 legjobb gitárosának listáján a 9. helyet foglalta el. 2011-ben a Rolling Stone módosította a listát, ezen már a 3. helyre rangsorolták. A Gibson Minden idők 50 legjobb gitárosa listáján a 2. helyet érte el. 2007-ben a Classic Rock magazin a 4. helyre rangsorolta a 100 legvadabb gitárhős listáján. Kétszer iktatták be a Rock and Roll Hall of Fame-be, először a Yardbirds, majd másodszor a Led Zeppelin  tagjaként. Róla nevezték el a 44016 Jimmypage nevű kisbolygót.

14

Ki ne hallott volna már róla, a nagy Joe-ról. Még a baseballhoz nem értők  közül is sokan tudják, hogy ő volt Marilyn Monroe férje 9 kemény hónapig. Madonna megénekelte őt a Vogue-ban, és Paul Simon is megzenésítette őt a hatvanas években a Simon and Garfunkel-lel. Ernest Hemingway öreg halásza a tengerre hajózva mindig azt hallgatta a rádióján, hogy mit játszott a Yankees, és hol tart Joe a rekorddal. Az öreg mindig azt mondogatta:„Szeretném egyszer a nagy DiMaggio-t elvinni halászni. Azt mondják, hogy az apja halász volt. Talán pont olyan szegény volt mint mi, és biztosan jól ellennénk.Forrás: curiousthings


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük