| Magyarország

A legjobb pillanatok a világ kedvenc sportjáról!
10. David Silva

A spanyol David Silva tavaly 16 millió dollárt vitta haza, amihez persze hozzájárult a Manchester Cityben kapott busás fizetése.

9. Steven Gerrard

Az angol válogatott kapitánya a szurkolók körében az első számú kedvenc, mindenki azt várja tőle, hogy a vb-döntőig vezeti a csapatot. Gerrard tavaly 17 millió dollárt keresett, amihez persze hozzájárult, hogy a Jaguár és az Adidas is vele hirdetett

8. Robin van PersieA holland válogatott csatára a spanyolok elleni emlékezetes fejese miatt biztosan még népszerűbb lesz a szurkolók körében. Tavaly 19 millió dollárt keresett, amit főként a Manchester Unitedtól kapott bére tett ki, de a hirdetések is szépen hoztak neki.

7. Fernando Torres

Habár a spanyol játékos Chelse-hez való igazolása meglátszott a bevételein is, 20 millió dolláros tavalyi keresetével jutott fel a lista hetedik helyére.

6. Yaya Toure

Az Elefántcsontpart játékosa tavaly 20,5 millió dollárt keresett, amihez nagyjban hozzájárult, hogy a Puma arca.5. Sergio Aguero

Az argentín válogatott csatára tavaly 21 millió dollárt keresett. A Manchester City elég jól fizethet neki, de a Pepsi és a Puma sem két fillérért foglalkoztathatja.

4. Wayne Rooney

Az angol csatár 22 millió dolláros vagyonával éppen csak lemaradt a lista dobogójáról. A Manchester Unitedtól kapott sztárgázsin felül a Nike-tól és az EA Sports-tól is szép összeget kap.

3. Neymar

A 22 éves brazil játékos 2013-ban 28 millió dollárt keresett többek között olyan szponzori szerződésekből, mint a Nike, Volkswagen és a Police napszemüveg márka.

2. Lionel Messi

Az argentin csatár tavaly 65 millió dollárt keresett, és olyan márkák arca, mint a Pepsi, a Turkish Airlines, EA Sports

1. C. Ronaldo

Az első helyet tekintve nincs meglepetés, a portugál játékos tavaly 73 millió dollárt keresett.

Forrás: news-bubles.blogspot


50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük