| Magyarország

Illegális bevándorlás – Szexuális visszaélés gyanúja miatt előzetesben egy menedékjogot kérő külföldi

Illusztráció - erőszak

Előzetes letartóztatásba helyezett a Székesfehérvári Járásbíróság hétfőn egy korábban menedékjogi kérelmet benyújtó külföldi állampolgárt, akivel szemben a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális visszaélés bűntette miatt folytat eljárást – közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel. A bíróság végzése nem jogerős. A hirado.hu azt közölte, hogy egy 12 éves kislánnyal erőszakoskodott a bicskei befogadóállomás egyik lakója Bicskén.

A törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított augusztusban illegálisan, a zöldhatáron keresztül érkezett Magyarországra.“Jelenleg humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkezik, menedékjogi kérelmének elbírálása folyamatban van” – olvasható a közleményben.

A bűncselekmény részleteiről a kiskorú sértett védelme érdekében és a nyomozás kezdeti szakaszára hivatkozva a bíróság további adatokat nem közölt, így sem a gyanúsított nemét, sem az állampolgárságát nem hozta nyilvánosságra.

A hirado.hu közlése szerint egy negyven év körüli, a menekültkérelmének elbírálására váró török férfi támadta meg a kislányt, “lerángatta több ruhadarabját és meg akarta erőszakolni”. A gyereknek meztelen alsótesttel sikerült elmenekülnie – olvasható az oldalon.

– Székesfehérvár, 2016. szeptember 12., hétfő (MTI) –
50.000 emberhez szeretnénk eljutni, csatlakozz egy lájkkal!


Ha szerinted másokat is érdekelhet ez a cikk, akkor oszd meg velük!


Van véleményed? Ne tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük